Uslovi korišćenja

Poštovani kupci,

***Kada posetite sajt JUGOTEKSTIL.RS prilikom svake vaše kupovine važi pretpostavka da ste upoznati i da prihvatate uslove korišćenja koje ćemo detaljnije predstaviti u daljem tekstu. Molimo da ih pažljivo pročitate.
Kada posetite sajt JUGOTEKSTIL.RS želimo da se upoznate sa uslovima koriščenja koje ćemo detaljnije predstaviti u daljem tekstu. Molimo da ih pažljivo pročitate.
Prilikom svake vaše kupovine,Vi potvrđujete da ste upoznati I da takve uslove prihvatate.


Izjava o zaštiti podataka o kupcu

Da bismo bili u mogućnosti da uspešno obradimo narudžbinu, potrebno je da nam pružite određene podatke kao što su ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon.
Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da na efikasan način isporučimo željenu robu i da vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. Pored navedenih podataka, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši kupci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili sigurniju i udobniju kupovinu.
Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju, dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla. Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih korisnika.


Opis proizvoda

JUGOTEKSTIL.RS garantuje za kvalitet i poreklo svojih proizvoda. Svi proizvodi se nabavljaju od ovlašćenih distributera, ili direktno od proizvođača.
Nastojimo da za sve proizvode na sajtu damo što tačniji opis. Svaki proizvod predstavljen je tekstom i fotografijom proizvoda. Ukoliko imate dodatna pitanja o proizvodu možete kontaktirati naš korisnički servis (strana KONTAKT)
. *** Ako proizvod koji ste preuzeli ima neki nedostatak,(feler,manjak metraže) pružamo mogućnost zamene proizvoda ili povrata.

NAPOMENA: ODSTUPANJE U NIJANSI BOJE SE MOŽE POJAVITI:
1. U SAMOJ SERIJI PROIZVODNJE (LOTOVA),
2. PRILIKOM UPOREĐIVANJA BOJE NA MONITORU (EKRANU) I BOJE UŽIVO

Obzirom da se mi kao firma bavimo isključivo prodajom robe sečene na meru (t.j. vršimo prodaju i sečenje robe prema posebnim zahtevima potrošača i jasno personalizovane) odstupanje u nijansi boje nećemo uvažiti kao nedostatak.

Prema članu 36 ZZP-a stav 1 tačka 3 

"Potrošač nema pravo da odustane od ugovora u slučaju:

3) isporuke robe proizvedene prema posebnim zahtevima potrošača ili jasno personalizovane;


Pakovanje proizvoda

Proizvodi koje naručite putem sajta JUGOTEKSTIL.RS upakovani su na način koji štiti integritet pošiljke (transportno pakovanje).


Način preuzimanja

Robu koju ste naručili na sajtu možete preuzeti na sledeći način:
Roba se isporučuje posredstvom kurirske službe na adresu koju ste naveli kao svoju adresu prilikom registracije na sajtu.
VAŽNA NAPOMENA! Preporučujemo da pre preuzimanja, utvrdite stanje pošiljke.
Veoma je važno da sva oštećenja u transportu vidljiva na transportnom pakovanju konstatujete pre preuzimanja pošiljke. Ukoliko na transportnom pakovanju uočavate oštećenja, zamolite kurira da sačeka da pošiljku otvorite i proverite da li je oštećenje pošiljke uzrokovalo i oštećenje dostavljenih artikala.
Ukoliko propustite da utvrdite oštećenja pre preuzimanja, preporučujemo da u roku od 24 sata od isporuke kontaktirate kurirsku službu koja je isporučila paket kako biste sastavili zapisnik o oštećenjima. Poštovanjem ove procedure vaša prava će biti zaštićena na najefikasniji način.

Promene opštih uslova
***Jugotekstil zadržava pravo da sve gore navedene uslove promeni.
Jugotekstil zadržava pravo da izmeni uslove.
***O svim izmenama ovih opštih uslova poznati korisnici će biti obavešteni putem njihove registrovane e-mail adrese. Smatra se da su korisnici upoznati sa promenama opštih uslova prilikom svake sledeće porudžbine, nakon slanja obaveštenja.
O svim izmenama , poznati korisnici će biti obavešteni putem njihove registrovane e-mail adrese. Nakon slanja obaveštenja, smatra se da su korisnici prilikom sledeće kupovine, prihvatili nove uslove .